NATASCHA

Mijn naam is Natascha Versteeg.

 

 

 

 

 

 

 

In 2005 is bij mij de ongeneeslijke ziekte ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) vastgesteld. ALS is een zeer ernstige spier-/zenuwziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Spiergroep voor spiergroep valt uit. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is. Over de oorzaak is nog steeds weinig bekend. Daarom moet er onderzoek gedaan worden en onderzoek kost geld. Mijn verhaal kunt u elders op de site lezen.

En dan is het weer 30 maart. 9 jaar geleden alweer dat ik de diagnose ALS heb gekregen. Het jaar is weer omgevlogen. Dit jaar heb ik mijn elro gekregen. Lekker naar buiten mee naar de hei of naar Baarn. Wat kan ik daarvan genieten. Had mezelf een tijdje opgesloten omdat ik buiten niet uit de voeten kon. Nu kan het weer maar dan op wielen. Als het komende jaar net zo gaat als afgelopen jaar, hoor je mij niet klagen. Hoop op weer een mooie zomer en een mooie herfst. En ook voor dit afgelopen jaar wil ik Peter weer even in het zonnetje zetten. Want o wat doet hij alles voor me met zoveel liefde. Op naar de 10 jaar!

 

Inmiddels hebben we de 12 jaar bereikt!!!!

Ja het gaat nog steeds goed met me, dus eigenlijk kan ik de bovenstaande zinnen gewoon herhalen.  En dan afsluiten op naar de 13 jaar!