Na een jaar van stilte aan onze zijde zijn wij er weer klaar voor; we gaan weer een event organiseren!

Twee routes om te wandelen
Op zondag 24 mei organiseren wij inmiddels het bekende ‘Wandel ALS de wereld uit’. Dit jaar hebben we gekozen voor 2 routes; 5 en 10 kilometer over de mooie Bussumse heide. De 10 kilometer start om 14.00 uur en de 5 kilometer om 15.00 uur. De meeste lopers zullen dan ongeveer tegelijkertijd weer eindigen waar we ook gestart zijn, wijkcentrum “Achter de Linde”.

BBQ
Na afloop is er een mogelijkheid om mee te BBQ-en. Hiervoor moet je jezelf opgeven via het aanmeldformulier en vooraf betalen. Zo kunnen wij beter inschatten voor hoeveel mensen wij moeten inkopen. Wanneer jij je niet aanmeld, wordt er ook niet op je gerekend. Aanmelden (voor de BBQ) kan tot maximaal vrijdag 22 mei.

Op het laatste moment
Besluit je op zondagochtend om alsnog mee te gaan wandelen; dat kan. Dan zijn de kosten 12 euro voor de wandeling(en). We kunnen dan echter geen BBQ meer voor je regelen.

Drinken gedurende de dag
Tijdens de wandeling adviseren wij je drinken mee te nemen. Het is uiteraard niet gewenst en toegestaan afval zomaar in de natuur achter te laten. Consumpties tijdens de BBQ is geheel voor eigen rekening. Denk daarbij aan buurthuis-prijzen.

Honden
Honden zijn gedurende de wandeling meer dan (aangelijnd) welkom. De honden mogen echter NIET het wijkcentrum “Achter de Linde” in.