Afgelopen zondag, 30 augustus, was het dan zover.  In en rond Bussum ging er weer gefietst en gewandeld worden. Start en finish was zoals ieder jaar bij  buurthuis Achter de Linde.  Oh wat schrok ik toen ik wakker werd, het regende behoorlijk en hoopte maar dat het snel overwaaide. En inderdaad naarmate het dichter bij 11 uur kwam hoe mooier het werd. Om 11 uur werd het startsein gegeven voor de 80 km. Een mooie route langs de Vecht, de Eem, door de Lage Vuursche dus van alles te zien.

Om 13.00 uur vertrokken de 30 km fietsers, die hadden een mooie route door Huizen, Blaricum, Laren. Ook zij werden van water en bos en heide voorzien. Lekker tussendoor een terrasje pakken, of een ijsje bij De Hoop en weer terug naar Bussum.

Om 13.30 vertrokken de wandelaars, helaas hun geen water waar ze langskwamen, alleen een modderpoel waar Cujo (als hij mee was geweest) graag een duik in had genomen 😉 Zij kwamen langs La Place en op de terugweg, stond De Ijsbrommer op de hei.

Ook (onverwachts) nog een paar fietsers voor de 15 km. Die gingen ook een stuk door Huizen.

Nadat iedereen terug was, hadden we een gezellige bbq, gesponsord door Slagerij van der Roest. En een tombola met leuke prijzen van regionale sponsors, te vinden op deze pagina. Vlak voordat Peter een bedankpraatje hield en de stand bekend zou maken, kwam iemand van Covey Beheer naar ons toe om te vertellen dat zij het bedrag gingen verhogen. Dus uiteindelijk kwamen we op een mooi bedrag van €1750,00 uit. Alle deelnemers en sponsors DANK JULLIE WEL! Zonder jullie hadden we dit niet gered.

IMG_9107
IMG_9108
IMG_9116
IMG_9121
IMG_9128
IMG_9129
IMG_9155
IMG_9160
IMG_9171