Dan is de bingo alweer een paar dagen achter de rug, en wil je toch een klein verslag schrijven.

Wat was het gezellig, en volgens mij vond iedereen die er was dat ook. Ik wil iedereen bedanken die er was. En natuurlijk ook alle sponsors, want zonder hen hadden we niet van die mooie prijzen. Wil ook alle mensen van de bingo nog een keer bedanken, want wat hebben zij het weer leuk en goed gedaan. En dan natuurlijk Achter de Linde, die alles weer super verzorgd hadden, hun locatie ter beschikking hebben gesteld en leuke mensen achter de bar en lekker hapjes. Ook hebben zij nog € 90,00 gedoneerd. Oftewel, we hebben een leuke avond gehad met een heel mooi bedrag voor ALS. € 2368,50! Dank jullie wel voor deze fantastische avond!

IMG_0361
IMG_0357
IMG_0372
IMG_0386-2
IMG_0392
IMG_0395
20160402TeamALSBussumBingo-288

De volgende bedrijven hebben een prijs gesponsord:

Om te beginnen met, onderussen onze thuishaven, Buurthuis Achter de Linde. Ook voor de Bingo stellen zij hun locatie weer beschikaar.

Zo, deze stuiterbal is even uitgestuiterd om in normaal Nederlands een mooie aankondiging te doen. Ik kreeg vanmiddag een pb-tje, waarin werd aangekondigd dat we een super HOOFDPRIJS hebben voor de ALS Bingo op 2 april. Een week lang een vakantiehuis in de Ardennen, incl energie en schoonmaakkosten.
(de details volgen) Dit wordt ons aangeboden door Vleesgroothandel van Reusel en Thomas Haverland Vleesverwerking. In samenwerking met: www.ennal.be

Wil je een fotoshoot van de allerleukste fotograaf van Nederland en omstreken? Die kan je 2 april winnen op de bingo voor ALS.Kijk ook eens op www.justjules.nl voor haar werk. Ga je trouwen? Heb je foto’s nodig voor je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met Juliette op.

waardebon 5

En vanmorgen te horen gekregen dat Autobedrijf Nathasja een mooi bedrag gaat sponsoren. Deze naamgenoot van mij keurt al jaren onze auto. Eerst bij het bedrijf waar zij werkte, en toen zij voor haarzelf ging werken zijn wij meegegaan.

En nog een goede reden om je op te geven voor de ALS Bingo op 2 april. Een bon van de Gasterij van Bussum. Zij sponsoren ons al vanaf de allereerste actie (bingo) die wij hielden in 2011. Dat is nu al 6 evenementen. Zo leuk en altijd als we bellen even belangstellend. Dat zijn ze ook als je er gaat eten. Even een praatje, oplettend of alles naar wens is en een mooie prijs om een hapje te gaan eten. Dus geef je op op teamalsbussum@hotmail.com om ook op deze bon kans te maken. Wij kunnen 100 mensen plaatsen in de zaal dus wees er snel bij